• Welkom bij Hortistock,
  Kwekers uit Nederland, Duitsland en België kunnen vanaf nu hun voorraad aanbieden via ons platform. De focus voor het opbouwen van dit nieuwe netwerk zal op deze drie landen liggen. Het is uiteraard ook mogelijk om uw voorraadlijst aan te bieden als uw bedrijf in een ander land gevestigd is. Bent u geïnteresseerd om uw voorraadlijst via ons platform aan te bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@hortistock.eu. Wij heten u graag welkom binnen ons netwerk. Team Hortistock
  Meer informatie
 • Wij zijn live!
  Hortistock is live! Wilt u als boom- of plantenkweker uw netwerk en afzet vergroten? Meld u dan nu aan door op meer informatie te klikken. Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig en vrijblijvend contact met u op. Mocht u opzoek zij naar bomen of planten? registreer u dan door op meer informatie te klikken. Houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van het actuele aanbod. Let op, Hortistock is uitsluitend voor zakelijk gebruik.
  Meer informatie
 • Bekijk het actuele aanbod,
  Via Hortistock kunt u op de hoogte blijven van het actuele aanbod van boom- en plantenkwekers. Zoek in de voorraad van kwekers in binnen- en buitenland en wij helpen u om uw klanten te bedienen. U kan simpel en eenvoudig contact opnemen met de kweker en een offerte op maat aanvragen. Registreren als afnemer is geheel kosteloos. Wilt u zich als aanbieder registreren? Klik op meer informatie. Geef tijdens uw registratie aan dat u producten wil aanbieden, wij nemen dan spoedig contact met u op en helpen u te profiteren van alle voordelen die Hortistock u te bieden heeft.
  Meer informatie
 • Verbinden is waar het om gaat,
  Verbinding is een van de doelen die wij als team van Hortistock willen realiseren, u verbinden met uw klant is waar wij u in willen ondersteunen. Wij nemen alles voor u uit handen en zorgen ervoor dat u meer tijd overhoud om de dingen te doen die u graag doet. Voorzie uw klant en potentiële klant via Hortistock van uw actuele aanbod, Hortistock is er op ingericht om direct contact tussen kweker en afnemer te stimuleren. Registreer en maak verbinding.
  Meer informatie
 • Keep on growing,
  Keep on growing is ons motto, wij willen bedrijven helpen te groeien op welk vlak dan ook. Via ons netwerk kunnen wij deze groei voor u realiseren. Registreer u door op meer informatie te klikken. Indien u aangeeft producten aan te willen bieden zullen wij geheel vrijblijvend contact met u opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken. Voor afnemers is registratie geheel kosteloos. Wij verwelkomen u graag in ons netwerk! Benieuwd naar wat Hortistock u te bieden heeft?
  Meer informatie

Over ons

Het ontstaan

Het idee is ontstaan toen een van de oprichters van Hortistock werkzaam was voor een vakblad binnen de groensector in België. Tijdens zijn werkzaamheden kwam hij dagelijks in contact met kwekers uit België en Nederland. Veelal hoorde hij dat veel bedrijven er tegenaan liepen dat het maken van promotie behoorlijk kostbaar is. Er zijn natuurlijk veel mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Veel gebruikte methodes zijn offline en online media, beurzen, verkoopprogramma’s en lokale sponsoring. Wat er veelal benoemd werd was het feit dat kwekers het gevoel hadden dat zei jarenlang in dezelfde vijver aan het vissen waren. Daarnaast was een veel voorkomend geluid de hoge kosten die de huidige mogelijkheden met zich meebrengen. Zodoende is het idee ontstaan om Hortistock op te zetten, Hortistock wil zich onderscheiden door via een website kwekers en afnemers direct met elkaar in contact te laten komen en dit voor een reële prijs. Daarnaast is een website veel toegankelijker en het vergroot ook de vindbaarheid van de bedrijven die zich op Hortistock zullen profileren.

Missie
Wat wij met Hortistock voor u willen realiseren is het neerzetten van een onafhankelijk handelsplatform waar u als kweker uw afzet en klantnetwerk kan vergroten. Wij leggen de focus momenteel op Nederland, België en Duitsland. Uiteraard kunnen potentiële klanten en kwekers uit andere landen ook gebruik maken van onze website.

Wat hebben wij te bieden
 
Wij bieden kwekers de mogelijkheid om via een eigen profiel op ons platform de voorraad aan te bieden aan potentiële afnemers.
 
Dit zijn bijvoorbeeld:
 • Beroepskwekers
 • Groot handelaren in boom en platgoed
 • Hoveniers en groen voorzieners
 • Tuincentra
 • Gemeenten etc.
 • Exporteurs
 
(Grootschalige inkopers van bomen en planten binnen de groen sector)
 
Wij heten u graag welkom binnen ons netwerk en laten u profiteren van de voordelen die Hortistock u te bieden heeft!  

Hortistock Boeroestraat 2, 7512GT Enschede kvk: 81731957 btwnr: NL862199177B01
Algemene voorwaarden Privacy statement